Tennisalbue2018-10-01T22:07:58+00:00

Tennisalbue

Derfor opstår tennisalbue

Tennisalbue er en typisk lidelse blandt håndværkere og computerbruger men kan også ramme folk der løfter meget.

Det der forsager en tennisalbue kan være alt fra små gentagne bevægelser til tunge løft, men fælles for dem alle er at der er noget galt i mekanikken et andet sted og derfor skal albuen kompensere. Typisk vil en tennisalbue opstå på baggrund af en skulder med en nedsat evne til at rotere enten udaf eller indad.

For at vi skal kunne gøre det samme som altid, vil kroppen gå ind og kompensere for den manglende bevægelighed ved at overbelaste et andet led. Dette led kan være enten albuen eller håndleddet og når det skal lave for meget så opstår der en betændelsestilstand.

Sådan behandles en tennisalbue hos Casparf.dk

Ved at finde ud af hvilke skrukturer rundt om albuen der mangler en styrke eller bevægelighed vil der hurtigt komme en mindsket smerte i albuen. Ofte drejer det sig om at få skulderen til at arbejde ordentligt og i samme omgang få nakken til at få fri bevægelighed. Hvis der opstår nedsat styrke i muskler eller nedsat bevægelighed i led, vil der komme et problem ud af det. Spørgsmålet er bare om det rammer lige dér hvor problemet er eller om kroppen skyder det videre til næste led.

Så er du én af dem der belastes af tennisalbue, så fortvivl ikke.

Bestil tid til undersøgelse allerede i dag ved at trykke her eller ring på 20620694 og hør mere om mulighederne for behandling af din tennisalbue!

Nedenfor kan du se en præsentation af hvordan casparf.dk undersøger og behandler din tennisalbue.

Bestil tid til undersøgelse allerede i dag ved at trykke her eller ring på 20620694 og hør mere om mulighederne for behandling af din ryg!

Bliv kontaktet af os