Knæsmerter2018-11-05T11:12:24+00:00

Knæsmerter

Oplever du knæsmerter, når du cykler eller løber? Eller bare når du rejser dig op? Der er mange, der døjer med ondt i knæene i helt normale bevægelser. Det er til stor gene, når man ikke kan bruge sine knæ ordentligt. Kunne det ikke være rart, hvis du kunne slippe for disse smerter, så din hverdag bliver nemmere at komme gennem? Læs med her og find ud af hvordan fys PLUS fjerner dem.

Hvorfor får man knæsmerter?

Smerter er et tegn fra kroppen om, at noget ikke er, som det bør være. Hjernen sender signaler, så kroppen tror, den har ondt for at gøre os opmærksomme på, at noget ikke er som det bør være.

Kroppen er sammensat på den måde, at den finder et kompensationsmønster, når noget er galt. Det kan lede til overbelastning andre steder. Derfor er det ikke nødvendigvis der, hvor man har ondt, at smertens rod stammer fra. Af den årsag er det ofte det forkerte område, der er fokus på når vi prøver at behandle smerter.

Knæproblemer opstår ikke af sig selv, og det er derfor vigtigt at finde den bagvedliggende årsag til, at problemet er opstået.

Book tid i dag og find ud af, hvad roden til din knæsmerte er.

Book tid

Hvordan behandles knæsmerter?

Der er ingen standardløsning på, hvordan man fjerner knæsmerter, og det er derfor vigtigt, der foretages en grundig analyse af kroppen. Herefter kan vi komme med unikke øvelser, som hjælper i netop din situation.

Måden man kan få smerterne til at aftage, er ved at se på de strukturer, som betyder mest for knæet. Ved at arbejde med disse strukturer, vil hjernen ikke have brug for at informere dig om, at der er noget galt, og smerterne vil derfor aftage.

fys PLUS undersøger, hvad dine led og muskler kan, og ikke kan, hvilket gør det muligt at sammensætte specifikke øvelser til dig, så du selv får bevæget dig ud af dine knæsmerter.

Læs her hvad andre har skrevet om behandling af knæsmerter hos fys Plus

”Min søn Christoffer på 12 år fik over sommeren mere og mere ondt i begge sine knæ, hvilket til sidst gjorde, at han kun kunne løbe cirka 200 meter. Dette var et kæmpeproblem, da han dyrker sport på højt niveau.

Vi tog derfor kontakt til Casparf hos fys PLUS, da han selv har dyrket sport, er ekspert i bl.a. knæskader og har et helhedssyn som udgangspunkt. Første besøg var meget positivt. Caspar gav sig god tid til at undersøge Christoffer, og viste ham en række øvelser, han selv kunne lave for at forbedre situationen.

2 uger senere besøgte vi igen fys PLUS. Christoffer fik nogle nye øvelser, der var mere krævende, da hans ben og knæ nu kunne klare dette. 3 uger senere var vi igen forbi og fys PLUS kunne konstatere, at Christoffer nu igen var klar til at dykke sin sport. Samtidigt fik Christoffer nogle få øvelser, således problemet ikke opstår igen.

Vi var meget glade for samarbejdet med fys PLUS. De så på hele situationen omkring Christoffers knæ og ikke kun isoleret på knæene. Øvelserne var tilpasset, således at Christoffer selv kunne lave dem derhjemme, og når vi havde et spørgsmål undervejs var der altid svar næste dag.”

Vh Mikael

“Jeg har fået diagnosen slid og leddegigt i knæ, ankler og nakke, og eneste behandlingstilbud med binyrebarkhormon. Jeg har haft smerter i et år, knapt kunne gå!
Efter bare en behandling med tryk og vrid hos fys PLUS, og nogle simple hjemmeøvelser, har jeg ingen smerter i knæene og går næsten normalt. fys PLUS´ diagnose: jeg næsten er platfodet, deraf alle generne, men det kan genoptrænes.

For mig er der sket et mirakel.”

Venlig hilsen Dorte Christiansen

Hvad skyldes knæsmerter?

Det er som regel ikke knæet, der er problemet. Knæet er et sart led, der sidder mellem to meget mobile led – hoften og foden. Hvis der er nedsat styrke, manglende bevægelighed eller låsninger i hofte eller fod, vil knæet komme til at lide under dette. Derfor skal der altid undersøges, hvad der kan være af fejl i disse to led, da dette kan føre til løsningen af dine knæsmerter.

Ofte vil knæsmerter også være forårsaget af en ubalance mellem lår og balle. Hvis låret er stærkt og ballen ikke er, vil der trækkes på knæet på en forkert måde, som kan medføre knæsmerter. Hjernen vil tolke ubalancen mellem lår og balle, som om det er knæet, der er overbelastet.

Bliv fri for dine knæsmerter nu!

Ved at lave en grundig undersøgelse af stillingerne omkring bækken og fod, og styrke musklerne i de områder, er det muligt at sammensætte et specifikt træningsprogram til netop DIN situation.

Hver problematik er unik, og skal ikke behandles ens! Som regel vil du allerede efter 2 sessioner kunne mærke en tydeligt forbedret situation. Når der arbejdes med det sted, som skaber problemet, vil genoptræningen af det område gøre, at smerterne forsvinder.

Kontakt fys PLUS i dag

Bestil tid til undersøgelse allerede i dag ved at trykke her eller ringe på 206 206 94 og hør mere om mulighederne for behandlingen af dine knæsmerter!

Bliv kontaktet af os
knæsmerter kan casparf hjælpe med at fjernefå hjælp til at komme af med dine knæsmerter
Home » Knæsmerter