Impingement2018-10-01T22:07:58+00:00

Impingement

Hvis du har fået stillet diagnosen “impingement” eller på dansk “indeklemningssyndrom” så er der tale om en ret kendt lidelse i skulderen. I rigtigt mange tilfælde er løsningen ganske simpel, læs her hvordan det skal løses.

Skulderen består kort sagt af overarmsknoglen, skulderbladet, kravebenet og alle de muskler der findes i hele armen og skulder/nakke område. Derudover har ribbenene og nakken en stor indflydelse på hvordan skulderen kan fungere.

Når der er stillet diagnosen “impingement” sker der en afklemning af én af senerne oppe i toppen af skulderen. Når denne bliver afklemt for mange gange vil der opstå hævelse og betændelse der således begynder at gøre ondt, typisk når man skal løfte skulderen over skulderhøjde.

I denne forbindelse er det vigtigt at få styr på “mekanikken” i skulderen, hvilke muskler og led påvirker netop den bevægelse der giver smerter. Betændelsen opstår i senen pga. den afklemning der sker, men hvorfor opstår der pludseligt et afklemning? Det handler meget om at spole filmen tilbage og analyse på alt det bagvedliggende der kan forstyrre mekanikken. Skulderen er afhængig af at ribben og nakke kan bevæge sig ordentligt, som samtidig er afhængig af at musklerne omrking samme region kan lave deres arbejde ordentligt.

Løsningen

Løsningen på impingemnet er at få mekanikken til at køre igen, ikke blot ved at stoppe inflammationen i senen. casparf.dk har erfaringen i at få mekanikken til at fungere igen, ved hjælp af at analyse hvilke muskler og led der ikke fungerer i området, rette op på disse dysfunktion og dermed få skabt normale forhold i senen der er betændt.

Er du træt af at have ondt i skulderen, så fortvivl ikke.

Book tid her eller ring på tlf 206 206 94 og få en uforpligtende snak om din problematik.

Ring på 206 206 94 eller book tid online, så du kan komme af med dine skuldersmerter på en hurtigt og effektiv måde.

Bliv kontaktet af os