Holistisk fysioterapi2018-11-05T11:10:11+00:00

Holistisk fysioterapi

Går du ofte rundt med smerter i kroppen? De fleste lidelser i kroppen er forårsaget af dårlig holdning eller fejlstilling af led, muskler og knogler. Smerten stammer oftest fra en overbelastning et andet sted fra, end hvor det gør ondt. Heldigvis er dette noget, der kan gøres noget ved.

fys PLUS er din vej til holistisk fysioterapi i Værløse. Vi finder roden til dine smerter, så du kan træne det væk med de helt rigtige øvelser.

Book tid

Hvorfor opstår smerter i kroppen?

Har man brækket armen, er det naturligvis selvsagt, at smerten i armen stammer fra bruddet. Sådan er det ikke med alle smerter. Har du eksempelvis ondt i knæet, kan det være forårsaget af en overbelastning i enten foden eller hoften. Det er de færreste, som overvejer, at smerten ikke nødvendigvis stammer fra det område, hvor det gør ondt.

Det kan derfor være svært at få smerten væk selv, fordi det ikke er alle, som er opmærksomme på, hvor roden til smerten befinder sig. Holistisk fysioterapi er vejen til at finde roden på smerten, så vi med de rigtige øvelser kan sikre dig en hurtig behandling.

Hvilke fejl begår man ofte ved smerter?

Smerte er noget hjernen opfinder for at gøre os opmærksomme på, at noget er galt. Hvis et område i kroppen er overbelastet, vil hjernen signalere smerte et sted for at fortælle, noget ikke fungerer, som det skal. Smerten befinder sig derfor ikke nødvendigvis i det område, hvor overbelastningen gør, og mange begår derfor den fejl, at de kun fokuserer på det område, der gør ondt.

En anden hyppig fejl er, at man giver området med smerten hvile og ro – og det er ikke vejen til en smertefri hverdag.

Book tid

Hvad indebærer behandling med fysioterapi?

Fysioterapi hos fys PLUS er en behandlingsform, der består af en grundig undersøgelse af kroppen, manuel behandling, individuelle øvelser og rådgivning. Det er vigtigt at få ændret de vaner, som forårsager problemet. Der vil derfor blive lagt fokus på de arbejdsstillinger og belastninger, som hyppigst udføres på en normal dag.

Hvordan foregår behandlinger hos fys PLUS?

Mange fysioterapeuter har en standard løsning på enhver problematik. Sådan er det ikke hos fys PLUS. Her bliver kroppen set som et økosystem, som er afhængig af, at alle mekanismer fungerer optimalt. Hvis ikke de gør det, siger kroppen fra.

Hos fys PLUS har vi stort fokus på hver enkelt person og de problemer, du har. Vores overbevisning er, at aktiv behandling er mest effektiv frem for passiv behandling. Vi hjælper dig til at bevæge dig ud af dit problem. Vi tilpasser øvelser til dig, og justerer dem, når det er nødvendigt, så du kan træne din krop op på en effektiv måde. Ved at blive ved med at udføre øvelserne vil du på sigt få ændret dine vaner, som har forårsaget smerterne.

Hvor lang tid tager en behandling?

Første undersøgelse tager 90 minutter, så vi er sikre på at få undersøgt dig ordentligt. Efterfølgende behandlinger varierer fra 30 minutter til 60 minutter.

Der skal gå minimum 14 dage mellem hver session, fordi det tager tid med øvelserne, inden der kan ses en reel forbedring. Det giver os samtidig et bedre grundlag for at justere øvelserne ved 2. session, så du udfører de helt rigtige øvelser, for at få bedre og hurtigere resultater.

Kontakt fys PLUS i dag!

Har du nogle smerter du ikke kan komme af med? Så skal du booke en tid hos fys PLUS fysioterapi i Værløse. Vi har gode erfaringer med at hjælpe patienterne til at få en smertefri hverdag igen.

Du kan enten booke en tid online, eller ringe til fys PLUS på 206 206 94, hvis du vil høre mere.

Bliv kontaktet af os
med holistisk fysioterapi Vanløse slipper du for smerterholistisk fysioterapi Vanløse
Home » Holistisk fysioterapi