Fysioterapi i Værløse

Går du ofte rundt med smerter i kroppen? De fleste lidelser i kroppen er forårsaget af dårlig holdning eller fejlstilling af led, muskler og knogler. Smerten stammer oftest fra en overbelastning et andet sted fra, end hvor det gør ondt. Heldigvis er dette noget, der kan gøres noget ved. Med fysioterapi er det muligt at finde roden til problemet, så det kan trænes væk.

Årsager til problemet er ikke der, hvor smerten kommer fra

Har man brækket armen, er det naturligvis selvsagt, at smerten i armen stammer fra bruddet. Sådan er det ikke med alle smerter. Har du eksempelvis ondt i knæet, kan det være forårsaget af en overbelastning i enten foden eller hoften. Det er de færreste, som overvejer, at smerten ikke nødvendigvis stammer fra det område, hvor det gør ondt.

Det kan derfor være svært at få smerten væk selv, fordi det ikke er alle, som er opmærksomme på, hvor roden til smerten stammer fra. Hvis blot man finder roden til smerten, vil den være nemmere at behandle med de rigtige øvelser.

Kroppen som økosystem

Mange fysioterapeuter har en standard løsning på enhver problematik. Sådan er det ikke hos fys PLUS. Her bliver kroppen set som et økosystem, som er afhængig af, at alle mekanismer fungerer optimalt. Hvis ikke de gør det, siger kroppen fra. Book en tid nu, og få en undersøgelse af din krop.

Smerte er noget hjernen opfinder for at gøre os opmærksomme på, at noget er galt. Hvis et område i kroppen er overbelastet, vil hjernen signalere smerte et sted for at fortælle, noget ikke fungerer, som det skal. Smerten er ikke nødvendigvis i det område, hvor overbelastningen befinder sig, og mange begår derfor den fejl, at de kun fokuserer på det område, som gør ondt. En anden hyppig fejl er, at man giver området med smerten hvile og ro – og det er ikke vejen til en smertefri hverdag.

Behandling med fysioterapi

Fysioterapi hos fys PLUS er en behandlingsform, som består af en grundig undersøgelse af kroppen, manuel behandling, individuelle øvelser og rådgivning. Det er vigtigt at få ændret de vaner, som forårsager problemet. Der vil derfor blive lagt fokus på de arbejdsstillinger og belastninger, som hyppigst udføres på en normal dag.

Hos fys PLUS er der stort fokus på hver enkelt person og de problemer, du har. Vores overbevisning er, at aktiv behandling er mest effektiv frem for passiv behandling. Vi hjælper dig til at bevæge dig ud af dit problem. Vi tilpasser øvelser til dig, og justerer dem, når det er nødvendigt, så du kan træne din krop op på en effektiv måde. Ved at blive ved med at udføre øvelserne vil du på sigt få ændret dine vaner, som har forårsaget smerterne.

Første undersøgelse tager 90 minutter, så vi er sikre på at få undersøgt dig ordentligt. Efterfølgende behandlinger varierer fra 30 minutter til 60 minutter. Der skal gå minimum 14 dage mellem hver session, fordi det tager tid med øvelserne, inden der kan ses en reel forbedring. Det giver samtidig os et bedre grundlag for at justere øvelserne ved 2. session, så du udfører de helt rigtige øvelser, for at få bedre og hurtigere resultater.

Kontakt fys PLUS i dag!

Har du nogle smerter du ikke kan komme af med? Så skal du booke en tid hos fys PLUS fysioterapi i Værløse. Vi har gode erfaringer med at hjælpe patienterne til at få en smertefri hverdag igen. Du kan enten booke en tid online, eller ringe til fys PLUS på 206 206 94, hvis du vil høre mere.

fysioterapi i Vanløse med Casparf

Bliv kontaktet af os
med fysioterapi Vanløse slipper du for smerter fysioterapi Vanløse