Behandling af sportsskader og sportsmassage af fysioterapeut

Vi får dig på benene igen!

Har du fået problemer med kroppen i forbindelse med sportsudøvelse? Hos fys Plus klarer vi alt indenfor behandling af sportsskader og sportsmassage. Det er ikke bare massage men sportsmassage, som især er god til sportsskader. 

Hvis du har fået en sportsskade, så er det altid en god idé at få en dygtig og professionel terapeut på sagen. Hvis du ikke får den rette fysioterapi i tide, kan problemet vokse sig større, og du vil sandsynligvis døje med det i længere tid. Hos os kan du bestille tid hos en dygtig sportsmassør eller få hjælp til genoptræning hos en fysioterapeut. Vi er særlig specialiserede i knæ og knæskader, så hvis du har problemer i det område, kan vi tilbyde dig ekspertbehandling. Vi har adresse i København NV, og vores klienter kommer fra både Nørrebro, Brønshøj, Nordvest og andre nærliggende områder.

Sportsmassage og behandling af sportsskader som er præcist tilpasset din krop

Vi undersøger altid klienterne fra top til tå, så vi præcist kan identificere, hvad dit problem er. På den måde kan vi bedre give dig den korrekte behandling. Vi ved, at alle kroppe er forskellige, og derfor tilpasser vi også vores genoptræningsøvelser og sportsmassage til den enkelte klient. Når du vælger fys Plus som din fysioterapeut, kan du altid regne med unikke løsninger, som passer præcis til dig og din krop. Ligegyldigt om det er sportsmassage eller behandling af sportsskader, så sørger vi for, at du får den rigtige hjælp.

Undgå at spilde tid og penge

Hos fys Plus er vi af den overbevisning, at virkningsfuld fysioterapi hurtigt har positive resultater. Der bør ikke gå længe fra igangsat behandling, til du kan mærke en virkning. Vi arbejder med et princip om, at du skal kunne mærke en forskel i dine symptomer indenfor de første fem behandlinger. Hvis det ikke er tilfældet, vil vi bede dig opsøge en anden behandler. På den måde undgår du også at spilde tid og penge på behandling af sportsskader, som ikke gavner dig. 

– Bliv kontaktet

Ønsker du blive kontaktet af mig, fordi du har nogle særlige spørgsmål, så udfyld nedenstående formular, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.

  Processen

  Book en tid online eller ring til os for at få en snak om din problematik.
  Gå til online booking

  – Tag kontakt

  – Få en konsultation

  – Få et behandlings­forløb

  KONTAKT

  Fysplus
  Co/ NOR
  Hejrevej 30, 3. sal
  2400 København NV

  Tlf: 206 206 94
  E-mail: kontakt@fysplus.dk

  ÅBNINGSTIDER

  Mandag: 8.30 – 18.00
  Tirsdag: 7.30 – 15.30
  Onsdag: 8.30 – 15.30
  Torsdag: 12.30 – 15.30
  Fredag: 7.30 – 15.30

  AKUTTE SMERTER

  Har du akutte smerter og tror vi kan hjælpe, så kontakt os med det samme.

  Telefonen er åben i samme tidsrum. Besvarer vi den ikke, er vi optaget af klienter. Læg en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  CVR 30147529

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top